wet bescherming persoonsgegevens


 

wet bescherming persoonsgegevens

   

Resultaten 1 - 10 van 11 voor wet bescherming persoonsgegevens in 0.275 sec.

RIVM - Uw privacy
Dat gebeurt onder de verantwoordelijkheid van de Entadministraties en de Stichting Perinatale Registratie Nederland. Het doel van deze registratie om belangrijke medische persoonsgegevens ... worden. Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u de verantwoordelijke instantie achteraf altijd verzoeken om inzage uw persoonsgegevens verwijdering daarvan. Wilt u ...
rivm.nl Bekijk info

RIVM - Het onderzoek
Als u deelneemt aan het onderzoek, worden uw medische persoonsgegevens geregistreerd. Belangrijke medische gegevens rondom zo verzameld en voor medisch wetenschappelijk en ... op uw behandeling. Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u de verantwoordelijke instantie achteraf altijd verzoeken om inzage uw persoonsgegevens verwijdering ervan. Niet alleen de zorgverlener ...
rivm.nl Bekijk info Meer van deze site

privacy
Uw rechten zijn vastgelegd de Wet bescherming persoonsgegevens. Meer hierover kunt U vinden op de website van het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Deze pagina werd voor het laatst bijgewerkt op ...
www.anticonceptie-online.nl Bekijk info

privacy statement | Mama en Zo
Wet Bescherming Persoonsgegevens. De verantwoordelijken voor de verwerking van de persoonsgegevens BV, gevestigd aan de Meeuwenlaan 98-100, 1021 JL te Amsterdam Wij hebben de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens ...
mamaenzo.nl Bekijk info

Privacy policy | WIJ.nl
BV (WSM) van groot belang. Persoonlijke gegevens zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevensverwerking gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens ...
wij.nl Bekijk info

Privacy Policy | Kindje op Komst
Wij houden ons hierbij aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van ... van de methoden die onze branche gebruikelijk zijn, om uw communicatie en andere persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals ...
kindjeopkomst.nl Bekijk info

Formulieren | Mama en Zo
Zo. Statement Door deelname aan de actie geeft de deelnemer toestemming aan Vacansoleil persoonsgegevens te verzamelen, te bewaren en te gebruiken conform hetgeen bepaald de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
mamaenzo.nl Bekijk info

Algemene Actievoorwaarden Difrax - Difrax
Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Difrax mag de verstrekte persoonsgegevens en het door ... radio, televisie en internet, publiceren. Difrax zal jouw gegevens behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deelname Aansprakelijkheid Je kunt alleen deelnemen tijdens de door Difrax vastgestelde periode ...
difrax.com Bekijk info

Privacy | babybrabbel
Wet Bescherming Persoonsgegevens. De verantwoordelijken voor de verwerking van de persoonsgegevens Mama en Zo BV, gevestigd aan de Meeuwenlaan 98-100, 1021 JL te Amsterdam. Wij hebben de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens ...
babybrabbel.nl Bekijk info

Disclaimer - Babyinfo
Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer BelgiĆ . IP kan een beroep doen op een externe verwerker zonder de gebruiker hiervan vooraf op de hoogte te stellen. IP registreert de volgende persoonsgegevens ... ruim wordt verklaard, zal de bepaling, niettegenstaande dit feit, uitvoerbaar maximum toegelaten bij wet. Indien enig gedeelte van deze disclaimer als volledig ongeldig wordt beschouwd, zal IP ...
babyinfo.be Bekijk info
Volgende >


De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor wet bescherming persoonsgegevens


© Babyportaal | Sitemap